Eistla

Hólarvik’s Eistla Eydis

Vi besøgte hende ( Eistla ) og alle de andre hvalpe og Islandske fårehunde på kennelen flere gange, inden det blev bestemt at netop hun skulle være vores.

EistlaVi har gået til hvalpetræning og unghunde træning med hende. Det synes hun og jeg var rigtigt sjovt. Men da vi begyndte på ”kørekort til hund” var der ikke nok udfordringer og hun kede sig gevaldigt. Vi besluttede derfor at stoppe.
Hun er super intelligent, lærer hurtigt ny tricks og færdigheder. Hun er en utrolig kærlig og opmærksom hund som altid er i nærheden af os. Når vi sidder i sofaen skal hun helst nusses og kløs. Hun er med i alle de daglige gøremål også med på toilet.

Hun er meget lydig og kommer altid når vi eller andre kalder eller fløjter. Hun er en stor del af vores familie og elsker når Eistlavi alle er samlet. Hun bryder sig ikke om at være alene, hun gør når vi går (tror det er for at gøre opmærksom på at vi har glemt hende) Det varer kun nogle få minutter. Men hun vil hverken drikke eller spise når hun er alene hjemme. Hun ødelægger intet, det har hun aldrig gjort.

Eistla er rød med sort og hvid. Det er der ikke så mange af, så vi håber at vi kan få hvalpe med samme farve. Hun har C- Hofter og ingen bemærkninger ved øjenlysning.

EistlaHun er Hyrdeanlægs beskrevet med super resultat. Hun er MBU se hundeweb. Hun har været til mange udstillinger og hun elsker det. Også her har hun rigtigt fine resultater. Vi forventer at hun skal have sit første kuld hvalpe i efteråret 2016.

Vi avler Islandske fårehunde fordi vi er dybt fascineret af racen. Vi vil gerne være med til at racen bliver mere udbredt også bare som familie hund, hvilket den egner sig perfekt til.

img_0819Eistla